Dører, vinduer og garasjeporter

Vinduer og dører i Tønsberg, Nøtterøy, Tjøme – Centrum Glass har til alle formål

Har du behov for nye vinduer og dører i Tønsberg, Nøtterøy eller Tjøme? Centrum Glass har et omfattende sortiment av både vinduer og dører. I vårt utvalg finner du vinduer og dører i malt tre, pvc, aluminium og tre, og aluminium. Vi har med andre ord et bredt sortiment som dekker de fleste behov. Enten du trenger et nytt vindu til huset, eller trenger å bytte alle de gamle dørene i leiligheten har Centrum Glass alt du behøver. Trenger du dører på Nøtterøy? Trenger du vinduer i Tønsberg? Centrum Glass sørger for vinduer og dører uansett om det er i Tønsberg, Nøtterøy eller Tjøme.

Vinduer og dører i Tønsberg, Nøtterøy og Tjøme – rask montering av fagfolk

Kjøper du vinduer og dører hos Centrum Glass får du ikke bare produkter av beste kvalitet. Hos oss jobber kompetente fagfolk som sørger for rask og presis montering. Uansett om det dreier seg om dører på Nøtterøy eller vinduer i Tønsberg. Centrum Glass har lang erfaring med montering av både vinduer og dører i Tønsberg, Nøtterøy og Tjøme, og for oss er ingen jobb for omfattende. Er du i tvil om hva som egner seg best for dine behov stiller vi gjerne vår ekspertise til rådighet. Sammen kan vi finne frem til løsninger som sikrer deg de ønskede resultater. Har du behov dører på Nøtterøy, eller vinduer i Tønsberg? Vi ordner alt innen dører og vinduer i hele dette området.

Vinduer og dører – vi har tidlig åpent

Vår butikk åpner tidlig slik at du har mulighet for å stikke innom før du drar på jobb. Vi har dessuten døgnservice, dersom det oppstår akutte problemer og du trenger hjelp så fort som mulig. Har du spørsmål vedrørende kjøp og montering av vinduer og dører er det bare å ta kontakt. Velkommen hos Centrum Glass.

Garasjeporter – Centrum Glass har et bredt utvalg av garasjeporter

Ser du etter garasjeporter? Centrum Glass har et omfattende utvalg av garasjeporter fra de fremste produsenter. Vi tilbyr garasjeporter i vedlikeholdsfri aluminium, stål og i tre. Garasjeporter har stor betydning for garasjens utseende og funksjonalitet, og derfor er riktig valg av port avgjørende for et vellykket resultat. Man skal blant annet være oppmerksom på de forskjellige krav til overhøyde og sideklaring i forbindelse med portens mål. Dessuten skal man velge i forhold til om man har uoppvarmet eller oppvarmet garasje.

Garasjeporter – Centrum Glass er spesialist på garasjeporter

Centrum Glass råder over eksperter innen garasjeporter, derfor kan vi sørge for at du får akkurat den porten du trenger. For oss er ingen jobb for omfattende, og Centrum Glass har lang erfaring med garasjeporter. Vi stiller gjerne vår ekspertise til rådighet dersom du er i tvil om hva som egner seg best for dine behov. Sammen kan vi finne frem til løsninger som sikrer deg de ønskede resultater.

Garasjeporter – Centrum Glass foretar rask og profesjonell montering

Centrum Glass ble etablert i 1985, og holder til i Smidsrødveien 109, på Nøtterøy. Vi er i dag fem ansatte og har tilsammen lang erfaring og bred kompetanse i glassmesterfaget, både når det gjelder dagens moderne glassløsninger, og mer tradisjonelt håndverk som utskifting av vindusglass samt montering av bilglass og garasjeporter. Har du spørsmål vedrørørende garasjeporter er det bare å ta kontakt. Velkommen hos Centrum Glass.

til toppen