Glassrekkverk

Rekkverk på Nøtterøy, Tønsberg og Tjøme – Centrum Glass har vedlikeholdsfrie rekkverk

Centrum Glass har alt du trenger innen rekkverk for Nøtterøy, Tønsberg og Tjøme. Vi har et omfattende sortiment som tilfredsstiller de fleste behov. Av stålrekkverk har vi varianter som er rustfri og syrefaste. Vi har dessuten rundrørsystem, firkantsystem og med og uten glass. Av aluminiumsrekkverk har vi pulverlakkerte varianter i valgfrie farger og med og uten glass. Innen helglassrekkverk har vi variantene aluminium, profil, håndløper og laminert sikkerhetsglass. Trenger du nytt rekkverk på Nøtterøy, Tønsberg eller Tjøme. Centrum Glass ordner alt innen rekkverk – uansett om det på Nøtterøy, Tønsberg eller Tjøme. Vi er en spesialist innen rekkverk på Nøtterøy og monterer rekkverk på både Nøtterøy, Tønsberg, Tjøme og i resten av området.

Rekkverk på Nøtterøy, Tønsberg og Tjøme – vi forhandler bare kvalitetsmerker

Hos Centrum Glass på Nøtterøy får du bare tak i rekkverk fra anerkjente produsenter. Du får med andre ord stilige rekkverk med stor styrke og lang holdbarhet. Innen montering av rekkverk har Centrum Glass lang erfaring, og for oss er ingen jobb for omfattende. Dersom du har særlige krav eller er i tvil om hva som best dekker dine behov stiller vi gjerne vår ekspertise til rådighet. Sammen kan vi finne frem til løsninger innen rekkverk som sikrer deg de ønskede resultater. Besøk oss på Nøtterøy og få gode råd om rekkverk.

Rekkverk på Nøtterøy, Tønsberg og Tjøme – Centrum Glass foretar rask og profesjonell montering

Centrum Glass ble etablert i 1985, og holder til i Smidsrødveien 109, på Nøtterøy. Vi er i dag fem ansatte og har tilsammen lang erfaring og bred kompetanse i glassmesterfaget, både når det gjelder dagens moderne glassløsninger, og mer tradisjonelt håndverk som utskifting av vindusglass samt montering av bilglass og rekkverk. Har du spørsmål vedrørende montering av rekkverk på Nøtterøy, Tønsberg eller Tjøme er det bare å ta kontakt. Velkommen hos Centrum Glass.

til toppen