Innglassing

Balkonginnglassing – Centrum Glass utfører innglassing av balkong

Ønsker du balkonginnglassing? Centrum Glass er ekspert på balkonginnglassing og kompetente krefter utfører jobben. Balkonginnglassing tilfører helt nye aspekter til eiendommen. Med en innglassing av balkongen får du et ekstra avskjermet rom hvor naturen kan nytes – uansett vær. Skinner solen er det bare å åpne innglassingen. Med balkoninnglassing har du mulighet for å bruke balkongen hele året og slik får du deg et ekstra oppholdsrom.
Balkonginnglassing – mindre varmeutgifter
Dersom du har innglasset balkongen vil du dessuten oppleve at dine varmeutgifter om vinteren synker. Dette er fordi at den innglassede balkongen da fungerer som en varmebuffer. Innen balkonginnglassing tilbyr vi skyvedører, foldedører, glasstak og fastfelt i glass og aluminium. Vi sørger for å tilpasse innglassingen slik at den passer til ditt eksisterende bygg. Centrum Glass har lang erfaring innen innglassing av balkonger og tilbyr rask og profesjonell montering.

Balkonginnglassing – øker boligens verdi

Balkonginnglassing tilfører ikke bare et ekstra rom til eiendommen, men øker også boligens verdi. Fordelene er med andre ord mange. Har du særlige ønsker tilpasser vi gjerne våre løsninger slik at resultatet blir så optimalt som mulig. Har du spørsmål vedrørende balkonginnglassing er det bare å ta kontakt. Velkommen hos Centrum Glass.

INNGLASSING

Hagesute, Vinterhage i Tønsberg, Nøtterøy og Tjøme – fullisolerte vinterhageløsninger i glass og aluminium

Ønsker du å etablere vinterhage? Vi tilbyr vinterhager i glass og aluminium, som tilpasses til ditt eksisterende bygg. Din vinterhage «skreddersys» din bolig slik at den faller naturlig inn i forhold til ditt eksisterende bygg. Vi kan tilby en rekke forskjellige glasskombinasjoner til din vinterhage. Vi har lang erfaring innen vinterhagebygging, som kommer deg som kunde til gode! noe som sikrer deg implementering av høy ekspertise og profesjonalisme under hele prosessen.
Vinterhage – løsninger basert på dine ønsker

INNGLASSING

Centrum Glass tilrettelegger det meste for deg

For oss er det viktig at kunden så vidt som mulig får alle sine behov og ønsker oppfylt. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen fra hjelp til utarbeiding av tegninger/fotomontasje frem til ferdig produkt. Resultatet blir en vinterhage eller hagesute som lever opp til dine forventninger og som vil bidra med glede i mange år fremover. Vi prioriterer høy kvalitet i både materialer og montering – noe som har sikret oss en lang rekke fornøyde kunder opp gjennom tiden. Vinterhage – Centrum Glass er en allsidig glassekspert

Centrum Glass ble etablert i 1985, og holder til i Smidsrødveien 109, på Nøtterøy. Vi er i dag fem ansatte og har tilsammen lang erfaring og bred kompetanse i glassmesterfaget, både når det gjelder dagens moderne glassløsninger, og mer tradisjonelt håndverk som utskifting av vindusglass samt montering av bilglass og interiørglass. Har du spørsmål vedrørende interiørglass er det bare å ta kontakt. Velkommen hos Centrum Glass.

INNGLASSING
INNGLASSING

til toppen