Utskifting av isolerglass

Du stiller kravene, vi har glasset

Glassets grunnleggende funksjoner er å slippe inn dagslys, gi fri gjennomsikt og beskytte mot vær og vind. De siste tiårene har den tekniske utviklingen av glassets egenskaper gjort det til et av de viktigste byggematerialene. I dag har du tilgang til funksjonsglass som hjelper deg til effektiv energikontroll, og som tilfredsstiller høye krav når det gjelder bl.a. brannvern, støydemping, person-sikkerhet, objekt- og personsikring samt dekor. Denne utviklingen har ført til at mange tradisjonelle bygningsmaterialer nå erstattes med glassprodukter, m.t.p. å slippe inn mer dagslys og/eller åpne for visuell kommunikasjon.

Spesialglass – Centrum Glass leverer glass med spesielle egenskaper

Leter du etter spesialglass? Centrum Glass forhandler glass som oppfyller særlige behov. Vi tilbyr spesialglassløsninger til privatbolig og restaurant- og næringsbygg. Blant våre spesialiteter er buede fasadeløsninger og glasstaksløsninger. Spesialglass tilfører et bygg særpreg og en stilfull fremtoning, og gjør at bygget skiller seg ut fra mengden. Centrum Glass er ekspert på spesialglass og kan tilpasse løsningene etter særlige behov og ønsker.

Spesialglass – glass i beste kvalitet

Centrum Glass forhandler bare spesialglass fra kvalitetsfabrikanter. Dette betyr glass med stor styrke og med lang holdbarhet. Innen spesialglass har vi levert og montert glassløsninger for en rekke kunder i lokalområdet – blant annet har vi montert buet glassfasade og glasstak på restauranten på «Brygga i Tønsberg». Centrum Glass har lang erfaring med montering av spesialglass, og for oss er ingen jobb for omfattende. Er du i tvil om hva som egner seg best for dine behov stiller vi gjerne vår ekspertise til rådighet. Sammen kan vi finne frem til løsninger innen spesialglass som sikrer deg de ønskede resultater.

Spesialglass – Centrum Glass foretar rask og profesjonell montering
Centrum Glass ble etablert i 1985, og holder til i Smidsrødveien 109, på Nøtterøy. Vi e

til toppen