Interiørglassløsninger

Glass over kjøkkenbenk

Plassen over kjøkkenbenken skal være lett å holde ren samtidig som det ser fint ut og er funksjonelt. Med glassplate montert mellom benk og overskap ivaretar du alt dette samt at du har et hav av valgmuligheter. Glasset kan være helt blankt hvis du f. eks. har en vegg eller fin tapet som skal beskyttes, eller så kan du også velge et glass som er farget og som matcher ditt øvrige interiør på kjøkkenet . Centrum Glass as har bred erfaring og kunnskap når det gjelder montering av glass over kjøkkenbenk, så ta kontakt idag hvis du tenker på å montere glass over kjøkkenbenken.

Glassrekkverk i trappeløp

Bytt ut det tradisjonelle rekkverket med et rekkverk i glass. På den måten slippes dagslyset inn i trappeløpet som ellers kanskje hadde vært ganske så mørkt.

Dusjvegger i glass til baderommet

Centrum Glass AS har lang erfaring med levering og montering av glass og glassvegger til baderom. Glassvegg på badet slipper inn lyset, lett å vedlikeholdet og skaper et meget eksklusivt «look» på baderommet. En enkel glassvegg mellom toalett og dusj kan også settes opp hvis dusjen ikke ønskes bygget inn. Centrum Glass as hjelper deg med spesialtilpassede glassvegger til ditt bad. Ta kontakt med oss idag!

til toppen